10 saker att tänka på innan en fönsterputsaren kommer

  1. Bestäm en tid som passar dig och fönsterputsarens schema. Det är viktigt att se till att du är hemma när fönsterputsaren kommer så att du kan öppna dörrar och fönster och ge tillgång till de utrymmen som behöver rengöras.
  2. Rengör ytor runt fönstren, inklusive områden som är svåra att nå, som fönsterbänkar, jalusier eller gardiner. Detta gör det lättare för fönsterputsaren att arbeta och ger bättre resultat.
  3. Ta bort eventuella hinder såsom möbler och mattor från området där fönsterputsaren ska arbeta.
  4. Informera fönsterputsaren om eventuella särskilda instruktioner, såsom fönster som inte ska öppnas eller vissa ytor som inte ska rengöras.
  5. Se till att ha tillräckligt med pengar eller betalningsalternativ tillgängliga för att betala fönsterputsaren.
  6. Se till att ha tillgång till varmt vatten och ström, om det behövs för att utföra arbetet.
  7. Om du har djur, se till att de är säkra och borta från arbetsområdet under rengöringen.
  8. Fönsterputsare kan behöva tillgång till vattenkranar eller andra vattenkällor, se till att de har tillgång till dem.
  9. Informera fönsterputsaren om eventuella säkerhetsrisker, till exempel instabila fönster eller farliga områden som är svåra att nå.
  10. Om du har några frågor eller oro, ta kontakt med fönsterputsaren innan arbetet påbörjas för att klargöra eventuella frågor eller problem.

Vad kan vi stå till tjänst med?

Behöver du en konsultation eller har du frågor om våra olika tjänster? Fyll i formuläret så återkommer vi till dig inom kort.

Relaterad läsning ut kunskapsbanken

Vad är fördelar med att välja en certifierad städfirma

mars 9, 2023
Kvalitetssäkring: Certifierade städfirmor har vanligtvis genomgått en rigorös utbildning och utvärdering för att uppnå sin certifiering. Detta betyder att de har nödvändig kunskap, färdigheter och erfarenhet för att utföra högkvalitativ

5 saker man kan göra om man slipper städa hemma?

mars 9, 2023
Koppla av: Ett av de bästa sätten att utnyttja tiden när man slipper städa hemma är att koppla av. Det kan vara att läsa en bok, titta på en film

10 saker att tänka på innan en fönsterputsaren kommer

mars 9, 2023
Bestäm en tid som passar dig och fönsterputsarens schema. Det är viktigt att se till att du är hemma när fönsterputsaren kommer så att du kan öppna dörrar och fönster

5 saker att tänka på när du väljer städfirma i stockholm

mars 9, 2023
Professionell kvalitet: Ett städföretag har professionell utrustning och utbildad personal som kan leverera högkvalitativ städning. De har kunskap om de bästa metoderna och teknikerna för att rengöra olika typer av